טיסה לחול האם מומלץ לטוס

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

31/10/2018 | 11:51 | מאת: ליבנת

שלום , האם ניתן לטוס לחול לתקופה של חודש ימים במידה ויש בעיה של כליות ? מדובר באדם מבוגר בן 77

ראשית גם מטופלי דיאליזה טסים עם ביטוח רפואי תואם. ממליצה להימנע מטיסה אם מצבו הרפואי לא יציב. מבחינה כלייתית אם יש אי ספיקת כליות דוהרת, או מצב המוגדר כ״טרום דיאליזה״ ושלדעת הנפרולוג המטפל יצטרך להתחיל טיפולי דיאליזה בקרוב או זקוק מעקב רפואי הדוק. מומלץ בכל מקרה לקבל חוות דעת של נפרולוג מטפל, לטוס עם ביטוח רפואי ועדיף למדינה עם שרותי רפואה מערביים. בהצלחה:

מנהלי פורום נפרולוגיה