שוב בעניין האבן בשופכן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

27/09/2018 | 07:22 | מאת: דינה

עברתי נתוח אורטרוסקופיה.בדוח הניתוח כתוב המוליך נצפה בפיתול שופכן פרוקסמלי ניכר מעליו הרחבה בינונית של הכליה.הוחדר תומכן fr 26 7 סמ לכליה וקטטר. לסיכום אבן 4 ממ עם תגובה קשה של הרירית מתחת ל slj ופיתול שופכן פרוקסמלי ניכר. רציתי לדעת אם אילו ממצעים קשים או שהכל יחזור לקדמותו אחרי שיוציאו לי את התומכן עוד חודש. אין לי חם ואין כאבים חריגים אך יש לי קושי וכאב קל במתן שתן.והשתן דמי.האם זה נורמלי שתן דמי אחרי נתוח כזה אני דואגת ומצפה לתשובתך.

התגובה של הרירית משנית לחסימה שהיתה ולכן אם נפתרה החסימה סביר שתשתפר. הממצאים שאת מתארת בשתן סבירים אחרי הפרוצדורה. החלמה מהירה.

מנהלי פורום נפרולוגיה