שוב בעניין האבן בשופכן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

08/09/2018 | 21:44 | מאת: דינה

ממש מודה לך על תשובותיך המהירות והברורות.קבעתי תור לניתוח שיעשה בשיטת האורטרוסקופיה. קבלתי דף לחתום עליו לפני נתוח וחשכו עיני מסיבוכים האפשריים.מה את אומרת על ניתוח בשיטה זו?הכוונה להוצאת אבן שקיימת שם שנה אם לא יותר וגרמה להתרחבות בינונית של המערכת המאספת. אודה לך מודאגת מאוד

לפני כל פרוצדורה יש להזהיר אותך מהסכנות האפשריות, אם כי במקרה זה מדובר בפרוצדורה יחסית בטוחה. כדאי לשאול את האורולוג בנוגע לשכיחות הסיבוכים השונים. בהצלחה

מנהלי פורום נפרולוגיה