דם בשתן וקרישי דם קטנים שנראים בניגוב

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

20/08/2018 | 13:22 | מאת: אביטל

לפני השבוע הרגשתי תכיפות במתן השתן יומיים אחרי הרגשתי צריבה וראיתי דם ורוד בניגוד מה זה יכול להיות ??? דלקת או משהו מסוכן ?? ביצעתי סטיק במרפאה ראו גם אבל ליקוציטים קצת יכול להיות שזה המוטוריה ??

התסמינים מתאימים לזיהום בדרכי השתן - תכיפות וצריבה במתן שתן. בעת הזיהום יש גירוי של הרירית ולכן יתכן דם בשתן (מאקרוהמטוריה). זה לא מסוכן ואמור לחלוף לאחר הטיפול בזיהום. במידה ולאחר סיום טיפול עדיין יש דם בשתן, אז יש צורך בהמשך בירור.

מנהלי פורום נפרולוגיה