חלבון וכדוריות דם אדומות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

15/07/2018 | 19:54 | מאת: אני

עם לופוס שעד כה היה היו התלקחויות רק בפרקים. עשיתי בדיקות למעקב ובבדיקת שתן (לא איסוף) יצא חלבון 50 וכדוריות דם אדומות 30 בגדול אני חא מקגישה שום הרגשה שונה התור למעקב עוד חודש. חא יכול להיות דימום וסתי מאחר שאני כבר חא מקבל ווסת האם הערכים מדאיגים? כמו כן אין לי סכרת.ולא לחץ דם גבוה.

אם זו בדיקה חד פעמית ממליצה לחזור על הבדיקה באופן סטרילי (ניקוי האזור, שתן אמצעי, כלומר להתחיל את מתן השתן באסלה, לעצור ואז לתת שתן לדגימה) וגם לבצע איסוף שתן ל 24 שעות לחלבון,אלבומין וקראטינין.

מנהלי פורום נפרולוגיה