שאנט סתום עקב נפילה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

15/07/2018 | 13:46 | מאת: גליה

שלום, לאחותי נסתם השאנט שממנו עושים דיאליזה . מיום ג בשבוע שעבר היא בלי דיאליזה כיוון שאין רופא מומחה לפתיחת הסתימה ויגיע רק מחר או ביום ג . מה לעשות האם להשאר בבית החולים ? או לעבור לטיפול בהית חולים גדול יותר במרכז

נראה שיהיה רופא זמין באנגיו היום או מחר ולכן ממליצה להשאר בבית החולים בו אתם נמצאים. לא ניתן להבטיח לכם שמעבר לבית חולים אחר יקדם את הפרוצדורה. בטוחה שהרופאים שם עושים את מירב המאמצים וכן עוקבים אחרי מצבה הקליני ובדיקות הדם. אם יש תפוקת שתן טובה, ניתן באמצעים תרופתיים לא לבצע דיאליזה למשך מספר ימים. בהצלחה.

מנהלי פורום נפרולוגיה