טיפולי פוריות ואי ספיקת כליות כרונית

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

25/04/2018 | 07:28 | מאת: אושרת

שלום, אני סובלת מיתר לחץ דם אשר מאוזן בתרופות ואי ספיקת כליות כרונית עם שיפור משמעותי (קריאטנין לפני כמה שנים התחיל ב4 ועשיו אני 2.19) התחלתי טיפולי פוריות ורופא הפוריות רשם לי איקקלומין (חצי כדור כל ערב) אני קצת בלחץ מהנזק שזה יכול לגרום לכליות. האם אני לא צריכה ליטול את הכדור הזה?? אציין שאני נוטלת אספירין באופן קבוע.

כניסה להריון בדרגת אי ספיקת כליות כה מתקדמת מעלה את הסיכון לסיבוכים אצל האם והעובר ואינה מומלצת. את זקוקה למעקב נפרולוג.

מנהלי פורום נפרולוגיה