אייך מתמודדים עם בגידה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

29/12/2012 | 17:44 | מאת: טלי

ערב טוב,בעלי ואני במשבר כבר שנתיים בגלל המצב הכספי !!!תפסתי את בעלי בוגד בי במשך 4 חודשיים הוא טוען שזה נגמר יש לנו 2 ילדים קטנים ומקסימים!!!אני משתמשת בכדור סרנדה פעם אחת ביום בגלל המצב הקשה עכשיו בבית יש לי חרדות ופחדים קשים על המשך הקשר הוא טוען שהוא צריך לעזוב את הבית לחודש הוא צריך חופש ושקט לחשוב מה עושים????

04/03/2013 | 12:09 | מאת: יעל וינבך

שלום טלי, כשפנית בדצמבר, המצב היה אקוטי. כיצד התפתחו הדברים? מי רשם לך את הטיפול התרופתי? האם בנוסף לסרנדה הופנית גם לטיפול פסיכולוגי? זה נשמע לי צו השעה, בהתחשב בהתמודדות הקשה שלך. יעל

מנהל פורום התמודדות עם משבר