שלום אני חייב עזרה דחוף בבקשה ממכם

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

22/11/2012 | 14:22 | מאת: אבי

שלום לאחרונה אני חושב שאני חס וחלילה עתיד חס וחלילה וחס ושלום למות ואני כל הזמן נותן לעצמי תרוצים שגורמים לי להכנס ולחשוב על זה עוד יותר אני ממש יושב וכותב את זה עם דמעות בעיניים כי אני לא יודע מה לעשות ולמי לפנות בבקשה ממכם תעזרו לי אני חייב עזרה זה ממש קשה לי....

01/12/2012 | 20:14 | מאת: בובי

זה נשמע שאתה ממש סובל... אני לא אשת מקצוע, אבל זה נראה סוג של חרדה. תפנה לטיפול אצל פסיכולוג/ית (אפשרי גם דרך הקופ"ח שלך). והוא יעזור לך בצורה שהכי תתאים לך ונראה לי שתרגיש בשיפור די מהר! בהצלחה רבה, בובי!

04/03/2013 | 12:28 | מאת: יעל וינבך

שלום אבי. עבר המון זמן מאז פנייתך. האם מצאת כתובת לעזרה? יעל

שלום ״אני״, מהמילים שלך מורגשת המצוקה הגדולה. אתה סובל ממצב חרדה קשה שיתכן והתעורר בתקופה של לחץ או ארוע קשה או תקופת שינוי מהותי. מאוד חשוב שתיגש לרופא משפחה ותקבל משהו להקך על המצב החרדתי ועוד יותר טוב הפניה לטיפול נפשי שיוכלו לבדוק לאיזה כיוון טיפולי ללכת. חשוב שתדע שעם כל הקושי הגדול והסבל, זה מצב שאפשר לטפל בו ושאפילו תלמד על עצמך דבר או שניים ותזכה לצמיחה פנימית.

מנהל פורום התמודדות עם משבר