אני לא יודעת איך

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

28/10/2012 | 12:17 | מאת: ל

להסביר בצורה בוגרת דברים שהחליטו בשבילי ושנכפו עלי פעם והביאו אותי עד הלום

31/10/2012 | 19:15 | מאת: יעל וינבך

אשמח אם תכתבי קצת יותר כדי שאוכל להגיב יעל

01/11/2012 | 03:05 | מאת: ל

נפצעתי באופן טראומטי לפני יותר מ25 שנים. היתה בבית חולים פסיכולוגית שהקשר של אמא שלי היה רק איתה, אמא שלי אפילו כתבה מכתב שהשיקום שלי בלתי נפרד מהשיקום שלה. מידע חשוב לא הגיע לאמא. קיבלתי טיפול פסיכולוגי ושיעורים פרטיים בלי ריפוי בעיסוק. עברתי דירה נשארתי עיתה עשו לי ולפיצויים שלי אפוטרופוסות ששחררתי בדיעבד. חברה טובה שלי בטוחהבהכל שאני לא צודקת ושמה שאני אומרת נובע מפגיעה מוחית, בגלל שהיא זוכרת דברים שאמא שלי אמרה לה.אני לא מצליחה להסביר וחשוב לי לדעת להסביר.

מנהל פורום התמודדות עם משבר