מה אפשר לעשות עכשיו?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

01/10/2012 | 09:00 | מאת: ל

לא קיבלתי בזמן שיקום נכון אחרי שנה של שיקום בבית חולים אחרי תאונת דרכים קשה,כי אמא שלי דיברה עם האנשים הלא נכונים. היא דיברה עם הפסיכולוגית של המחלקה ועם מנהל מחלקת הילדים שלא היה רופא ילדים רגיל. וככה קיבלתי טיפול פסיכולוגי לא טבעי ולא קיבלתי שיקום דרך קופת חולים. כשגיליתי את זה הייתי מבוגרת והצטברו אצלי הרבה דברים יחד. והשתבשו לי. אני מרגישה מפוספסת ורוצה לקבל מידע איך להתקדם.

09/10/2012 | 17:34 | מאת: יעל וינבך

שלום ל ל'. אני רוצה להתחיל מהסוף. אני קוראת במכתבך שאת מרגישה מפוספסת ומרגישה שהצטברו אצלך הרבה דברים שהשתשבשו. שתאונת הדרכים השפיעה על איך שהתעצבו חייך. לא כתבת אבל ניתן לשמוע את הצליל של כאבך ואת המוטיבציה להתקדם. את המוטיבציה הזו כדאי למנף לפעולה. אינני יודעת לאיזה סוג שיקום את זקוקה. האם נקבעו לך אחוזי נכות דרך הביטוח הלאומי? כתבי לי ואפנה אותך לגורמי שיקום מתאימים. את תמיד יכולה לפנות לעו"ס בקופת חולים שתסייע לך למצוא את גורמי השיקום הרלוונטים עבורך. את יכולה גם לפנות כעת למטפל שמתאים לך ולהתחיל איתו תכנית עבודה. אף פעם לא מאוחר. מה שבטוח שכדאי מאוד מאוד להשאיר את הכעסים והחשבונות מאחור ולהפנות את האנרגיות לעתיד. מאחר שזה לא דבר שפשוט לעשותו, כדאי מאוד שתפני לטיפול רגשי שמתאים לך בהווה. את מוזמנת לעדכן כאן מה שלומך בהצלחה יעל

09/10/2012 | 22:08 | מאת: ל

ואני לא לגמרי בטוחה בלמה את מתכוונת בזה. אני מחפשת טיפול או אימון או שיקום או שיפור של תפקודי הזיכרוןוהחשיבה. ואין לי מושג מי זאת העו"ס של קופת חולים.

מנהל פורום התמודדות עם משבר