המשך הודעה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

03/09/2012 | 21:19 | מאת: שירה

תודה רבה על ההתיחסות שלך. הייתי שמחה לשמוע יותר על קבוצות בין אישיות מה זה כולל במה זה עוזר ואם יש קבוצות כאלה בחיפה או בסביבתה. כמה זמן הן אורכות? והאם חייב להפתח ולדבר בהם בפורום? מה את היית ממליצה יותרר טיפול פרטני ארוך או קבוצות בסגנון הזה? אני מפחדת להסתבך עם עצמי יותר מידי. ובלי קשר לקבוצות- את גם חושבת שזה בסדר להתחיל מאחורי הגב רומן כזה בזמן שהוא יודע שאני רוצה אותו? מילא היה הולך עם משהי אחרת אבל להתחיל עם אחות זה נראה לי סתם רוע לב. גם אחותי מאוד לא בסדר איך עשתה דבר כזה בלי ליידע אותי אני מפוצצת מבפנים. בא לי לפעמים לשבור דברים מרוב כעס, אין לי מושג איך להוריד את הכעס הזה אני לא מסוגלת לראות אותם מול העיניים שלי כל הזמן

09/09/2012 | 09:52 | מאת: יעל וינבך

שירה יקרה, כואב לשמוע כמה את כועסת וכואבת. הרשי לי לא להתייחס להתנהגותם של אחותך ובן זוגה. זה לא יעזור ולא יקדם אף אחד לשום מקום. לשאלתך מה עדיף, קבוצה או טיפול פרטני- אני חושבת שיש יתרונות וחסרונות לכל אחד מהנושאים. המלצתי לך על קבוצה משום שאמרת שקשה לך באופן כללי עם יחסים בין אישיים. קבוצה היא מדיום מצוין לעבודה על קשיים מסוג זה. את הכעס העצום שלך תוכלי אולי לרכך בעזרת טיפול פרטני. את יכולה לשלב ויכולה להחליט על סדרי עדיפויות. לגבי איזו קבוצה מתאימה לך, אני ממליצה לך ליצור קשר עם http://www.igroups.co.il/ קהילת מנחי הקבוצות בישראל. שם תוכלי לקבל שיחת ייעוץ והפניה לקבוצה שמתאימה לך. בהצלחה שירה, שמרי על קשר. יעל

מנהל פורום התמודדות עם משבר