עיפות רבה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

26/07/2013 | 17:31 | מאת: ליה

סוף שבוע וגם אמצע השבוע אני עיפה. רק שבסוף שבוע, השבוע מאוד עיפה. עבדתי נורא קשה השבוע אמנם יש לי גמלת נכות 6 שנים אבל אכשוהא העיפותה לא מרפה ממני. גם עול ההורים אני מטפלת בהורי הקשישים, 88, 83 ואין עזרה מביטוח לאומי כי ביטוח לאומי לא רוצה לתת.אני לוקחת טיפול תרופתי נפשי. אני גם לקראת בחינה בלימודים ואני מרגישה. קושי מסוים שמלווה במתח. בת 51. צריכה אנרגיות.היד נורא כואבת לי , קבלתי המון משככי כאבים ואין פתרון לבעיה ואולי בגלל העיפות והלחצים היד כואבת.

04/08/2013 | 22:05 | מאת: יעל וינבך

ליה יקרה זה נשמע עומס גדול לכל אדם. עבודה, לימודים, תמיכה בהורים קשישים. אני חושבת שהתשובה לשאלתך נמצאת בדברייך. את באמת צריכה אנרגיות. לשאוב כוחות מאיזה שהוא כיוון. אני חושבת שהכתובת הטובה ביותר להתייעצות עבורך היא עו"ס בקופת חולים, שתוכל לסייע לך להבין מאין לשאוב כוחות. תוכל לסייע גם במיצוי זכויות עבור הורייך, גם בהפניה לקבוצת תמיכה מתאימה, ואולי אף לטיפול נפשי מתאים בנוסף לטיפול התרופתי. שולחת לך כוחות :-) יעל

מנהל פורום התמודדות עם משבר