חסר אונים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

04/06/2013 | 16:45 | מאת: לסא

בתי בת ה-25 עוברת תקופה קשה מאוד המשפיעה על בריאות הנפש בצורה קיצונית, ומתדרדרת מיום ליום. היא לא מוכנה להשיג עזרה בטענה שאף אחד לא יכול לעזור. קשה לי לראות אותה בצורה הזאת אך אני לא יודעת מה לעשות. איך בכל זאת אני יכולה לעזור לה?

05/06/2013 | 22:39 | מאת: יעל וינבך

ללסא, אני ממליצה שתפני לייעוץ, כיצד לתמוך בה. את יכולה לפנות לכל פסיכולוג/ פסיכותרפיסט בקהילה ולספר בצורה מפורטת יותר עם מה ביתך מתמודדת ולקבל הכוונה. לאנוש יש שירותי תמיכה מצויינים למשפחות. בהצלחה יעל

מנהל פורום התמודדות עם משבר