אובדן בעל

דיון מתוך פורום  התמודדות עם משבר

30/04/2013 | 17:35 | מאת: אסתר

בעלי נפטר לפני חודשיים וחצי באופן פתאומי לאחר 47 שנות נישואין. קשה לי מאד להתמודד עם האובדן, למרות שאני מוקפת ילדים טובים ונכדים. כשאני לבד בבית אני נכנסת לעצבות וכאב שלא עובר. אני משתדלת לצאת לחברים ולמשפחה וכן צועדת כל בוקר שעה אבל לא מוצאת נחמה.

05/06/2013 | 23:02 | מאת: יעל וינבך

שלום אסתר, כתבת כאן די מזמן, תיארת את התחושות הקשות של האבל. מה שלומך כעת? בין השורות אני שומעת שאת אשה עם כוחות. אני משתתפת בצערך ובטוחה שהם יעמדו לצידך בהתמודדות הקשה עם הפרידה הפתאומית והחלל שהותירה אחריה. אני תמיד ממליצה בזמן אבל, גם לאשה חזקה כמוך, להיעזר בטיפול. יעל

מנהל פורום התמודדות עם משבר