מה ההבדל בין שתי התרופות איבופרופן פורטה אתופן 400

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

04/08/2012 | 23:42 | מאת: R

שלום רב, מה ההבדל בהשפעת שתי תרופות אלו איבופרופן פורטה לבין אתופן 400 מ"ג על כאבי פרקים וששרירים האבחנה- OSTEOARTHRITIS התלונה : כאבי פרק ירך ימין כחודש תודה רבה

שלום רב, 2 התרופות שייכות לאותה קבוצת תרופות ששמה "נוגדי דלקת שאינם סטרואידלים" בלעז-NSAID , ומיועדות לטפל במצבי דלקת, כאבי פרקים ושרירים.החומרים הפעילים שונים : האטופן הנו ספציפי יותר לקולטנים ברקמות שריר ועצם (COX2) ולכן מלווה תאורטית בפחות תופעות לוואי. 2 התרופות דורשות מעקב רפואי הדוק ואינן מומלצות לשימוש ארוך טווח.בברכה, פרופ ברקוביץ

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית