קרסטור 10 מג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

20/06/2012 | 13:16 | מאת: עמית

בגיל 60 ,אחר ארוע לב וסטנס במיד לד,קבלתי קרסטור 10 מיקרופירין,אומפרדקס 20 מג ואלטרולט 25 מג, היות והתהליך הטרשתי ממשיך(דופלר עורקי צואר)העלו לי את הקרסטור ל20 מ"ג ובמינון זה הוא גורם לי לכאבי שרירים בעיקר בשוקיים ופסיקולאציות בשוקים, ניסו איזטרול אך לא הועיל לי.הערכים שלי בשומנים בדם הם כבר בערכי המטרה,אך הטרשת ממשיכה?

שלום רב, הערכים של השומנים בדם מאוזנים כי הינך מקבל טיפול תרופתי. הטיפול הנ"ל הינו חיוני עבורך. ניתן לשקול החלפת טיפול לסטטין אחר, תוך התייעצות עם הרופא המטפל ומעקב צמוד. נשמח לייעץ לך באופן אישי, פנים מול פנים, לתיאום הפגישה: 08-9778339. בכבוד רב, פרופ' מתי ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי "אסף הרופא"

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית