כדור שינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

03/08/2012 | 07:16 | מאת: נתן

יש לי בעיות שינה ואני לוקח זודורום הבעיה היא שהייתי אמור לקחת את הכדור יום כן ויום לא למניעת התמכרות אבל עכשיו התחלתי לקחת חצי כדור כל יום וזה לא כל כך עוזר השאלה היא האם יש עוד כדור שאני יכול לקחת מהדור החדש של כדורי השינה בנוסף לזודורום וככה אני ייקח יום אחד זודורום ויום אחד כדור אחר

נתן שלום, קיימות תרופות רבות לטיפול בבעיות שינה-בהתאם לבעיה הספציפית, מותאמת תרופה אחת או יותר, במינון מסוים למשך זמןקצוב.יש להיוועץ ברופא. נשמח ליעץ פנים מול פנים, בתיאום טלפוני 08-9779152. בברכה, פרופ ברקוביץ.

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית