הפרשי זמן בין נטילת תרופות שונות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

24/07/2012 | 19:49 | מאת: שירה

שלום, אני נוטלת את התרופות הבאות מדי יום: פלוטין, פנקראופלאט,גלולות אסטל ומולטי ויטמין. מבקשת לדעת: 1. האם עליי ליטול את חלק/ כל התרופות במרווח זמן מסוים? (נניח שעתיים בין כל תרופה?) 2. האם את חלק מהתרופות אני יכולה ליטול יחדיו? תודה רבה מראש!

שירה שלום התרופות פלוטין ואסטל יכולות להhלקח בו זמנית פנקראופולט-תרופה הנלקחת עם האוכל מולטיויטמין -מומלץ ליטול בנפרד משאר התרופות (כשעתיים מרווח) בברכה, פרופ ברקוביץ

25/07/2012 | 21:04 | מאת: שירה

אני מבינה שאת פנקראופלאט ניתן לקחת בו-זמנית עם כל אחת מהתרופות שהזכרתי (כל עוד נלקח עם אוכל)? המון תודה!!!

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית