תרופה ביולוגית

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי מותאם אישית

05/07/2012 | 18:55 | מאת: מירי

מה ההגדרה של תרופה ביולוגית? במה היא שונה מתרופות אחרות יתרונות /חסרונות?

שלום רב, תכשיר ביולוגי - הינו כל תכשיר שהופק מהחי בשיטות קונבנציונאליות או ביוטכנולוגיות ומשמש למניעה, אבחון או טיפול במחלות שונות. תרופות ביולוגיות כוללות חיסונים, נוגדנים וכיו"ב. לכל מחלה יש טיפול ספציפי תרופתי/ביולוגי שלכל טיפול יתרונות/חסרונות יחודיים. נשמח לייעץ לך באופן אישי, פנים מול פנים, לתיאום הפגישה: 08-9778339. בכבוד רב, פרופ' מתי ברקוביץ מנהל היחידה לפרמקולוגיה קלינית מרכז רפואי "אסף הרופא"

מנהל פורום ייעוץ תרופתי מותאם אישית