פורגילטון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/12/2016 | 11:15 | מאת: ד

אני בת 37 והרופא נתן לי כדור פרוגילטון כי יש לי בעיה בקבלת מחזור הזמן אני לוקחת חודשיים סימתי את חפיסה היה לי דימום ובתי רק שני מקנחת אתמול היה לי גוש שנפל בשירותים היה דימום חזק והפסיק במשך השבוע אני מרגישה בחילות בטח נפוחה מאוד זה אומר שאני בהריון או שצריך להפסיק את הכדורים

ד שלום ותודה על שאלתך. את צריכה לפנות לבדיקה מסודרת (כולל אולטרסאונד נרתיקי) בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי