שאלה לגבי טיפול עקב בעיות יובש בנרתיק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/11/2016 | 15:25 | מאת: טל

שלום ד"ר, בת 53. (רקע של קרישיות יתר ולכן לא יכולה לקבל הורמונים). התחלתי לקחת וגיפם בהמלצת הרופא ושאלותיי: 1.האם התכשיר ידוע כמועיל באופן ממשי? ולאחר כמה זמן מהשימוש? 2.האם הלחות בנרתיק תופיע רק בשעת ריגוש מיני? 3.אם כן, כיצד בכלל תיווצר לחות כאשר לא קיים חשק המיני? 4. האם ישנם טיפולים הנוגעים לחוסר חשק מיני (אין הכוונה לטיפול מיני או פסיכולוגי) תודה רבה

טל שלום ותודה על שאלתך. התכשיר מיועד להקלה על יובש נרתיקי ותסמינים נרתיקיים בלבד ומחזיר לחלוחית לנרתיק באופן קבוע. יש בהחלט אופציות יעילות לשיפור תפקוד מיני בתלות בסיבות ויש כמובן לפנות ליעוץ מסודר בנושא. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי