המשך לשאלה על זריקת לוקרין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/09/2016 | 16:59 | מאת: מאיה

שלום תודה רבה על התשובה אם אחרי שאקבל מחזור בתום ההשפעה של הזריקה,ארצה להמשיך שוב להזריק (מחוסר ברירה עקב מצב הרחם והמחזור המאד קשה). האם הפסקה בין זריקה לזריקה (נניח של חודשיים) תגרום להתאוששות של העצמות והן יחזרו לקדמותן? (לפחות עד להזרקה הבאה) תודה

מאיה שלום ותודה על שאלתך. חילוף החומרים בעצם איטי מאד ולא מדובר בתהליך בו חודשיים ישנו. את צריכה יעוץ מסודר ופרטני על השלכות הטיפול, החיוביות והשליליות ובכל מקרב לא מדובר בטיפול ממושך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי