הנחיות לבדיקת פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/09/2016 | 13:22 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 50, במצב של פרהמנפאוזה ועליי לעשות בדיקות פרופיל הורמונלי. בנוסף לצום 8 שעות,שאלה: 1. הבנתי שצריכה להיות ערה שעתיים לפני, האם אפשר במנוחה או להיות פעילה בשעתיים אלו? 2. היות וכבר חודשיים לא קיבלתי וסת, איך אדע באיזה יום בחודש לערוך את הבדיקות הנ"ל? תודה יעל

יעל שלום ותודה על שאלתך. לא כל בדיקה צריכה להיות בצום, לא כל בדיקה צריכה להיות 3 שעות לאחר יקיצה ומובן שהעיתוי אכן חשוב אך רק בחלק מהבדיקות. שאלתך מוצדקת מאד ויש להפנות אותה למי שביקש את הבדיקות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי