רירית מעובה.................................

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/08/2016 | 15:12 | מאת: ימית

שלום, 3 שנים ללא מחזור. בת 50. עד לאחרונה סבלתי מהזעות רבות ומדי פעם מגלי חום. בחודש האחרון חזרו הפרשות שקופות (כמו לפני ביוץ) וכמובן, לשמחתי, אין גלי חום והזעות. בשבוע האחרון רגישות בפטמות. בבדיקת u.s עובי הרירית כ-8 מ"מ. (לפני כשנה היה 9 מ"מ ולאחר כשלושה חודשים ירד ל-3מ"מ). בכל פעם שהרירית עבה נאמר לי כי יגיע המחזור וכו'... אך לא כך, ובכל זאת אח"כ עובי הרירית יורד. מה יכולה להיות הסיבה ? התופעה ? תודה !

11/08/2016 | 15:13 | מאת: ימית

כמו-כן, נמצא שרירן איטראמורלי 113 מ"מ וממצא ציסטי צלול 11 מ"מ. תודה !

ימית שלום ותודה על שאלתך. איני משוכנע שאת בגיל מעבר לפי מה שאת מתארת. את חייבת בדיקה מסודרת וכנראה גם בדיקות דם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי