מבקשת עזרה דחופה הזעות במהלך כל היום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/08/2016 | 11:41 | מאת: רותי

שלום זו שנה שישית שאני סובלת מגלי חום מוגברים.בתחילת בדרך הרופא נתן לי מדבקות אבורל קונטי ואז זה חלף וכשחזרו ההזעות הרופא הוסיף לי במינון המדבקות ואז התחלתי לסבול מדימומים ממש חזקים ומנפיחות בפנים פיתחתי אלרגיה למדבקות. מכיוון שנפטרו לנו במשפחה שתי אחיותי מסרטן השד הרופא חושש לתת לי תרופות לגיל המעבר אבל ללא רשותו דרך רופא אחר ניסיתי כדורים שונים והם לא עזרו טיפול בכדורים צמחיים לא עזרו אני הגעתי למצב של דיכאון עם גלי החום האלו וזה אפילו לא מראה סימנים שזה עומד לחלוף אנא אני מתחננת לעזרה.אני לא ישנה אני ממש תשושה ועצבנית בבקשה עזרתכם.

רותי שלום ותודה על שאלתך. בלתי אפשרי לתת מענה פרטני בלי להכיר אותך ולראות את כל מגוון התרופות שנוסו. בברכה דר' זלוצובר

07/08/2016 | 16:00 | מאת: רותי אסולין

שלום וברכה דר אלו התרופות שהשתמשתי לויאל אוורל 50 ואז הרופא הוסיף לי עוד אוורל 25 ואז פיתחתי אלרגיה למדבקות . אשמח להגיע אלייך אם אקבל מענה איך משיגים אותך

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי