ויאפקס כן , לא .??..

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/07/2016 | 22:57 | מאת: רחלי

סובלת מדכאון דכדוך.. גיל המעבר בת 53 בלי מחזור כמה שנים, האם הויאפקס מומלץ לגיל המעבר לכל התופעות... מפחדת מתופעות לוואי...

רחלי שלום ותודה על שאלתך. התרופה משמשת כנוגדת דיכאון וחרדות ואכן עשויה להקל על תסמיני גיל מעבר הנובעים ממצבים אלו כמו גם על גלי חום. בברכה דר' זלוצובר

28/07/2016 | 14:43 | מאת: היי

היי ותודה לתשבותך המהירה... אין לי גלי חם בעיקר מצבי רוח קשים.. ירודים... אבדתי חשק להכל..נסיתי משהו טבעי לא עוזר.. כי פחדתי מתופועת הלוואי של התרופה...

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי