דחוף - האם התוצאות מעידות על תחלואים נוספים?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

08/06/2016 | 11:50 | מאת: דידי

מרגישה מוטרפת לגמרי. דכאונות, חרדות ועוד. תוצאות הבדיקות היו: פרוגרסטרון 1.13, LH- 33.5, 87.5 -FSH , EZ-82.86 . מה ניתן לעשות? האם התוצאות עלולות להצביע על תחלואים בריאותיים נוספים? תודה

דידי שלום ותודה על שאלתך. לכל בדיקה יש משמעות רק בקונסטלציה הקלינית בה נלקחה שבה נכללים גיל, רקע רפואי, רישום וסתות, בדיקת אולטרסאונד נרתיקי ועוד. ברור שתשובה על מצבך בלי להכיר אותך ואת הרקע הרפואי שלך אינה רצינית. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי