דימום לאחר הפסקת הוסת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

16/02/2016 | 08:30 | מאת: נועה

שלום, אני בת 52, שנה ו-4 חודשים לאחר הפסקת הוסת. לפני כשבוע התחיל דימום. בבדיקה אצל רופא נמצא שעובי רירית הרחם היינו 12 מ"מ. הרופא שלח אותי לבדיקות הורמונליות ESTRADIOL - 393 (היה קטן מ- 100 ב- 12/2014) FSH - 61 LH_ LUTEINIZING HORMONE - 59.5 הרופא יהיה זמין רק בעוד כשבוע ואני מאוד דואגת. מה זה יכול להיות ? רוצה לציין שאני שנה וחצי לאחר טיפול בסרטן בלוטת התריס. תודה רבה, נועה

נועה שלום אלמונית ותודה על שאלתך. את כנראה בתקופה הפרימנופאוזלית (טרום גיל מעבר). בברכה דר' זלוצובר.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי