משמעות בדיקות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/09/2015 | 21:35 | מאת: מאיה

שלום רב, אני בת 46. נשאתי במשך 5 שנים התקן מירנה ולאחרונה הווסתות התחילו "לזייף" וכמעט נעלמו. לפני 4 חודשים הוצא ההתקן ומאז לא היתה וסת. בדיקות הורמונים מהיום: FSH 28.2 PROGESTERONE 0.2 ESTRADIOL 99 מה המשמעות ? תודה

מאיה שלום ותודה על שאלתך. לכל בדיקה יש משמעות רק בקונסטלציה הקלינית בה היא נלקחת ועלייך לשוב לרופא המטפל שלך להערכה ובמסגרתה יש ככל הנראה מקום לאולטרסאונד לבדיקת עובי רירית הרחם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי