מחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/09/2015 | 15:03 | מאת: tal

שלום רב. אני בת 38 ועקב דיאטה חריפה הפסיק לי לאחרונה המחזור. יש לציין שמאז ומתמיד הוא היה מאוד סדיר ומעולם לא איחר לי.האם עליי לברר זאת,לגשת לרופא,או לחכות שהוא יחזור בעתיד? האם הוא יחזור אם אשוב לאכול סדיר? ואם הוא לא יחזור,מה זה אומר בעצם? האם עליי לטפל בזה? תודה רבה לך על תשובתך.

טל שלום ותודה על שאלתך. יש בהחלט מקום לברור אל וסת למרות שסביר להניח שזאת הסיבה.סביר להניח שאם תעלי במשקל, הוסת יחזור בהמשך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי