חלופות לאקטיבל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/07/2015 | 18:54 | מאת: רוית

שלום אב, ביוני 2012 עברתי כריתת שחלות בעקבות ציסטות. הכל היה שפיר בבדיקה הפתולוגית. מאז אני לוקחת אקטיבל, כי ביום אחד הפסיק לי המחזור והיו לי גלי חום נוראיים. היום 3 שנים אחרי אני מעוניינת להפסיק את כדורי האקטיבל. 1. האם ישר יחזרו לי תופעות הלוואי. או שזה לא חובת המציאות. 2.והאם יש כדור טבעי או תזונה מסויימת שאוכל לקחת. תודה מראש

רוית שלום ותודה על שאלתך. באחוז משמעותי מהנשים המפסיקות טיפול, תסמיני גיל מעבר עשויים בהחלט לשוב, בעוצמה משתנה. לגבי האופציות להמשך או החלפה לטיפול הורמונלי או אחר, עלייך להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת שמכירים אותך ואת הרקע הרפואי שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי