גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

10/05/2015 | 10:25 | מאת: יפה

אני בת 54 אמא ל5 ילדים ב'ה ,וסבתא לנכדים אבל מיואשת,המחזור פשוט לא מפסיק, אני אובדת עיצות, אנא עיזרו לי,חודש שעבר היה לי שטפון של מחזור משך שבועיים, אחרי 35 יום קיבלתי שוב מחזור כבד, לפני כמה חודשים הייתי אצל רופא נשים, עשיתי אולטרסאונד רגיל וגינלי הכל תקין ב'ה, התחלתי לקחת פמארל, ומסטיק תימני, האם יש סיכוי שזה יעזור למצב, יש לציין שיש לי את כל התסמינים של גיל המעבר, גליי חום צמרמורות, כאביי ראש, חוסר יציבות בגוף עיקצוצים באצבעות הרגליים, ועוד ועוד מה עושים, יש לי התקן הורמונלי שנמצא במקום הנכון, תוד לכם לתשובתכם אודה,

יפה שלום ותודה על שאלתך. אין תרופה אחת המתאימה לכלל הנשים במצבך- את נמצאת בתקופת הפרימנופאוזה (טרום גיל מעבר) שהיא אכן תקופה סוערת הורמונלית. לא תוכלי להימלט מיעוץ פרטני הכולל בדיקה גינקולוגית ואולי בדיקות דם, מחשבה נוספת לגבי תפקיד ההתקן התוך רחמי והצעת טיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי