נובופם - תופעת לואי ??

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

28/04/2015 | 17:34 | מאת: מיה

שלום רב , אני בת 42 ולפני כשמונה ימים התחלתי לקחת נובופם. ביומיים האחרונים החלו כאבים באזור הרחם בעיקר בצד שמאל , כאבים שמחריפים במעבר בין ישיבה לקימה ולהפך, חוסר נוחות . רציתי לדעת אם זוהי תופעת לואי מוכרת - האם היא צפויה לחלוף או שמעידה על חוסר התאמה של נובופם עבורי . אודה להתייחסותך . בברכה מיה

מיה שלום ותודה על שאלתך. הקשר בין התופעות שאת מתארת לטיפול אינו ברור כלל. כדאי כצמובן לשוב לרופא/ה המטפל/ת לבדיקה והערכה חוזרת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי