הרגשה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/03/2015 | 16:54 | מאת: שרה

אני בת 56 הרבה שנים ללא מחזור לאחרונה יוצאים לי פיצעי פנים שניראים כמו פצעי בגרות הרופא אמר שזה מהאוכל ומבלוטת מגן שמימנה אני לא מאוזנת התחלתי לחוש באזור השמאלי של הבטן למטה בצד שמואול וגם יותר למעלה רק בצד השמאלי כמו כאב מחזור אני לא כל כך זוכרת את התחושה אבל זה דומה האם יש לזה קשר להופעת דימום בגילי ונבדקתי לפני כחודשים בדיקה שיגרתית והכל תקין אשמח לתשובה מקווה שלא תשובה שאלחץ מימנהוהאם גם יתכן רק בצד אחד של הבטן הרדשה של כאב מחזור

שרה שלום ותודה על שאלתך. איני משוכנע שחוסר איזון בבלוטת המגן גורם פצעים דמויי אקנה. לא ניתן כמובן לקבוע לפי התאור שלך סיבת הכאב בצד שמאל ללא בדיקה מסודרת שלך וכמובן לא את הקשר לדימום אך ברור שאת צריכה בדיקת הדמיה של האזור הרגיש. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי