שימוש באוורל קונטי 3 שנים ברצף האם צריך לעשות הפסק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/03/2015 | 13:54 | מאת: גלית

אני בת 48 משתמשת באוורל קונטי כבר 3 שנים בעקבות הפסקת המחזור וסימפטומים של גלי חום וכל השאר. המדבקות עוזרות פלאים. לאחרונה נוצר לי גירוי במקום בו אני מדביקה את המדבקה ולעיתים אני מחליפה את המדבקה למקום אחר בגלל הגירוי וזה חוזר. האם אני צריכה לעשות הפסקה בשימוש במדבקות או שיש פתרון אחר?

גלית שלום ותודה על שאלתך. את מפתחת ככל הנראה רגישות למדבקה- תופעה ידועה ומתוארת העשויה אפילו להחמיר. רצוי להחליף את הטיפול לתכשיר/ים אחר/ים. פני בהקדם לרופא הנשים המטפל שלך. בברכה דר'זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי