נטילת גלולות בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

27/01/2015 | 22:59 | מאת: שרית

שלום אני בת 42 וחצי ולאחרונה חווה מחזור לא סדיר , לא קיבלתי כלל מחזור בחודשיים האחרונים. עלי לציין שבמשך שנים ארוכות השתמשתי בגלולות והפסקתי לפני חצי שנה. כמו כן החלו לצוץ לי פצעונים על הפנים דבר שמעולם לא סבלתי ממנו עד כה. שאלתי האם נטילת גלולות עכשיו יכולה לשפר את תדירות המחזור וכן לצמצם את שאר התופעות שציינתי. תודה שרית

שרית שלום ותודה על שאלתך. עקרונית גלולות למניעת הריון משפרות את מצב העור אך כדאי לבצע ברור מסודר לפני התחלת כל טיפול תרופתי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי