גיל המעבר -גברים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/01/2015 | 09:56 | מאת: גיל

אני בן 57 כאשר תופעות גיל המעבר הגבריות קיימות ומפריעות מאוד, אך רמת הטסטוסטרון תקינה. האם יש תועלת בתוספת טסטוסטרון חיצוני? ושאלה נוספת: האם יש מרפאה או רופאים שמטפלים בתופעות גיל מעבר גברי? (בקופ"ח מכבי - אין) תודה לך

גיל שלום ותודה על שאלתך. צריך להעמיק בברור, באם הברור הראשוני תקין לכאורה לפני כל המלצה טיפולית. יש אנדוקרינולוגים ואף אורולוגים העוסקים בתחום. איני ממליץ בפורם על רופאים/ מרפאות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי