אביאנה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/04/2014 | 09:20 | מאת: gamani12

שלום רב, אני לוקחת אביאנה כבר כחצי שנה בגלל גלי חום קשים וטורדניים ביותר , כדורי האביאנה עזרו לי מאוד עד לפני כחודש ואז חזרו לי גלי החום אבל בצורה יותר קלה..זה הגיוני ? קורה לפעמים ? אז להחליף כדור או להמתין ויתאזן שוב ? תודה

gamani12 שלום ותודה על שאלתך. יש אולי מקום לשקול שינוי/ עליה במינון אך יכול להתבצע כמובן רק בהערכה פרטנית, אולי לאחר מספר בדיקות דם, אם לא נלקחו כגון תיפקודי בלוטת התריס. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי