מיגרנה הורמונלית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

20/01/2014 | 23:28 | מאת: טלי

שלום , בת 47 סובלת שנים רבות ממיגרנות סביב המחזור .בחצי שנה האחרונה לא מקבלת מחזור והמיגרנה גברה ובעוצמות קשות .לקחתי נובופאם חצי שנה בהמלצת רופא נשים שאמר שהזה עקב צניחה של אסטרוגנים,אך נוירולוג הפסיק עקב אנגיומה בראש .ניסיתי אלטרולט ודרלין למניעת מיגרנה-לא הועילו.יש פתרון הורמונלי שימנע מיגרנות מבלי לחשוש לאנגיומה ? הכאב ממש גורם לי לדכאון ומשבש לי את החיים .תודה !

טלי שלום ותודה על שאלתך. את זקוקה ליעוץ פרטני ומסודר כולל הגדרה של האנגיומה שיש לך ורק לפי זה ניתן יהיה להציע טיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי