שאלה לדר זלוצובר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/06/2003 | 15:45 | מאת: יוכי ונסים

בן זוגי בן 55 סובל זה תקופה ארוכה מתשישות ועיפות קיצונית המתחילה בשעות הצהריים, בחודש האחרון , השינה בלילות קטועה בצורה בלתי נסבלת, וכמות השינה המצטברת היומית אינה מספקת. נבדקה ונפסלה האפשרות כי לקה בתסתמונת העיפות הכרונית . ברצוני לדעת לאיזה סוג התמחות של רופא יש לפנות לאבחנה.

03/06/2003 | 11:32 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

יוכי וניסים שלום. מומלץ לפנות בתור התחלה לרופא המשפחה ולפי תוצאות הברור שלו, אם דרוש מומחה לפי הבנתו. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי