השתלת שיער

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/03/2003 | 12:56 | מאת: אפרים

ד"ר נכבד, זה אמנם לא נושא הפורום אך בכל זאת אודה להתיחסותך- הייתי מעוניין לקבל מידע אודות השתלת שיער, שמעתי שעברת טיפול שכזה בעצמך לכן אודה אם תשתף מנסיונך האישי ומהידע הרפואי שלך. תודה ,אפרים

14/03/2003 | 22:19 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

אפרים שלום ותודה על שאלתך. לא עברתי השתלץ שיער, איני יודע מנין אתה מסיק שעברתי טיפול זה ולא נראה גם שאזדקק לו בעתיד. איני מכיר את הטיפול לעומק ולכן מוצע לך לפנות לפורום של רפואת עור על מנת לקבל תשובה מקצועית. בברכת רפואה שלמה (וגם בלורית) דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי