שימוש בליויאל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/03/2003 | 10:02 | מאת: ניצן

לפני שנתיים עברתי ניתוח להוצאת גידול מהשד והקרנות וכיום אני נמצאת במעקב. בנוסף עברתי לפני כחודשיים וחצי ניתוח להוצאת שחלות עקב שינוי בציסטה, אשר התגלה כשפיר. רופא הנשים שלי המליץ לי על ליויאל, עקב תופעות שונות, בתנאי שגם האונקולוגית תאשר זאת. האונקולוגית אמרה שמאחר והתרופה אינה רשומה בספר התרופות היא אינה יכולה לא לאשר ולא לשלול. בשלב זה אני תקועה עם חוסר יכולת להחליט וסימפטומים שיש לטפל בהם, בעיקר עצבנות. מה עצתך? תודה. שכחתי לציין שאני מטופלת בטמוקסי.

14/03/2003 | 22:13 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

ניצן שלום ותודה על שאלתך. איני משוכנע שליויאל הינו מיטבי עבורך. עצתי נותרת בעינה - פני ליעוץ פרטני. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי