גלולות נגד הריון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/03/2003 | 22:14 | מאת: נאוה

שלום רב בימים אלה מלאו לי 50 שנה אני משתמשת מזה כ-4 שנים בגלולות נגד הריון ללא כל תופעות לוואי ועם ווסת סדירה. האם יש צורך להפסיק בלקיחת הגלולות ולעבור להורמונים לקראת גיל המעבר?

11/03/2003 | 22:32 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

נאוה שלום ותודה על שאלתך. עלייך לפנות לרופאך המטפל על מנת שיבדוק אם את עדיין זקוקה למניעת הריון. אם לא, יש להעריך את הצורך בטיפול הורמונלי חילופי. להזכירך: גיל מעבר אינו מחלה ולא כל אשה זקוקה לטיפול הורמונלי חילופי. רפואה שלמה דר' זלוצובר

11/03/2003 | 22:43 | מאת: נאוה

חן חן על התשובה המהירה.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי