דופק מהיר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/03/2003 | 19:38 | מאת: רינה

אני בת 50 במשך 4 שנים בזמן הפסקת המחזור השתמשתי ב- אסטרו ג'ל וארגסט. הפסקתי בהתייעצות עם רופאת הנשים שלי את הטיפול ההורמונלי והתחלתי לקחת תחליף צמחי. במשך התקופה שלקחתי את התחליף ועד היום אני סובלת מאוד מהתקפי "בריחת דופק" רופא המשפחה שלי רשם לי דרלין - שמשפר במעט אבל לא מעלים את התופעה לגמרי. חיי ממש הפכו להיות בלתי נסבלים ומוגבלים. האם תופעה זו היא תופעה נפוצה של גיל המעבר? האם עלי לחזור ולהשתמש בהורמונים? עזרו לי בבקשה לשפר את איכות חיי.

03/03/2003 | 22:21 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

רינה שלום ותודה על שאלתך. קשה לי לאבחן את בעיתך ויש לבדוק אותך לפני המלצה על טיפול. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי