לד"ר זלוצובר שלום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/02/2003 | 21:15 | מאת: כרמית

אני בת 50 ויש לי אוסטאופוזיס קלה בעש" , אוסטאופניה באגן. מקבלת טמוקסיפן לאחר סרטן שד ,6ח' לאחר טיפולים. אני מבקשת לדעת מה אתה ממליץ לי לקחת ומאיזה חברה מאחר ואני רואה שהדיעות שונות. בבדיקת צפיפות עצםישסטיית תקן של1.6- בצוואר הירך. -2.6 בע"ש. מודה לך מאד

25/02/2003 | 23:22 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

כרמית שלום ותודה על שאלתך. איני בטוח שאת זקוקה לטיפול נוסף אולם ישנם פקטורים חשובים נוספים להחלטה ועלייך לפנות לייעוץ פרטני. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי