נימול בידיים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

29/08/2002 | 17:45 | מאת: לאה

אני אישה כבת שישים מזה כחודש יש לי נימול בכפות הידיים ובוקר יש לי קשיים לקפל את ידיי ולדרוך על רגלי - התסמינים מלוויםן בעיפות כללים ומצב רוח ירוד אורטופד נתן לי זריקות B-12 -למה טיפול זה מועיל כאשר בבדיקת ד B-12 לשי יצאו 800/1400 אשמח לקבל תגובה לשאלתי או לאי מייל של בני

31/08/2002 | 12:27 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

לאה שלום ותודה על שאלתך. התמונה אותה את מתארת נקראת נוירופטיה. הנני מציע לך לפנות ליעוץ נוירולוגי, לאחר יעוץ של רופא המשפחה. לגבי זריקות ה B-12, הראי את הבדיקות לרופא המשפחה והתיעצי עימו. בברכת רפואה שלמה-דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי