פמרל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/04/2008 | 10:45 | מאת: דיטה

אתמול בחדשות התפרסמה הודעה על פריצת דרך בפתרון לנשים הסובלות מתופעות של גיל המעבר,פמרל של חב' סקיור.אודה לכם אם תוכלו להרחית המידע בנושא ,תופעות לוואי וכו'. תודה מראש ומועדים לשמחה

דיטה שלום ותודה על שאלתך. תוכלי למצוא התיחסויות שלי לנושא גם בתשובות קודמות. אין כאן שום פריצת דרך מקצועית. מדובר בתכשיר סויה שאמור להקל על תסמיני גיל מעבר. בשלב זה לא הוכח כעדיף באופן בולט על התכשירים האחרים- חובת ההוכחה על התכשיר והזמן יגיד וילמד אותנו יותר לגביו. יש לו גם מגבלות ולכן מומלץ לקחתו רק לאחר יעוץ רפואי, אפילו שמדובר בתוסף מזון. רפואה שלמה דר' זלוצובר

25/08/2009 | 19:44 | מאת: שמרית

שלום אני בת 60 בלי רחם ולקחתי טיפול הורמונלי ב15 שנים האחרונות אחרי כריתת רחם ושחלות. לאחרונה אסטרופם וכעת אני בתהליך הפסקה הדרגתי. הומלץ לי לנסות פמרל. איך התכשיר הזה פועל? אני מבינה לפי מה שכתוב שזה לא הורמון. אודה מאד לכל מידע בנושא תודה רבה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי