צמרמורות קור כל בוקר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/02/2003 | 21:54 | מאת: כרמית

אני בת 50 אחרי סרטן שד וטיפולים כימותרפים והקרנות איני יכולה לקחת הורמונים וסובלת מתופעות של גלי חום. אולם כל בוקר יש לי גלי קור ממש כמה דקות ואיני יודעת מה לעשות האם התופעה ידועה תודה

17/02/2003 | 13:21 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

כרמית שלום ותודה על שאלתך. לא ברורה לי משמעות גלי הקור שלך ויש לברר זאת ע"י רופא המשפחה או אולי רופא מומחה. ניתן להציע לך טיפול שלפחות יקל על תסמינייך אולם לשם כך עלייך לפנות ליעוץ פרטני אצל רופא המשפחה, האונקולוג המטפל או רופא הנשים שלך. רפואה שלמה, דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי