שיעור יתר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/02/2003 | 13:22 | מאת: נתי

בת 52 עדיין מתלבטת לגבי הורמונים.נידמה לי כי הבחנתי בשעור יתר פלומה זעירה בצידי הפנים ובסנתר .אני מאוד לא שעירה בעברי. היתכן כי ימנעות מהורמונים גורמת לכך? באם אקח הורמונים זה יעלם או חלילה עלול להמשיך האם ניתן לימנוע זאת ומהם הדרכים? תודה

12/02/2003 | 18:15 | מאת: ד"ר משה זלוצובר

נתי שלום ותודה על שאלתך. טיפול הורמונלי חילופי יכול לשפר שעור יתר או להחמירו-תלוי בסוג הטיפול. פני ליעוץ. תיתכן התרבות שיעור לאחר גיל מעבר. השיטות להסרת שיער כוללות לייזר, אפילציה וכדומה ולפי התיאור שלך איני משוכנע שיש מה להוריד. רפואה שלמה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי